Finsit

Hva hjelper integrasjonen meg med?

Kobler Finsit og Tripletex sammen, slik at dine data automatisk synkroniseres mellom systemene. Det  sparer deg for verdifull tid.

— en skybasert tjeneste for økonomisk oversikt, analyse og samarbeid. Den forvandler komplekse tall til visuelle aha-opplevelser. Finsit er utviklet spesielt for regnskapsførere og revisorer.

finsit og Tripletex gir sammen kraftige løsninger for å skape bedre forretningsmessige resultater. Smart deling av data setter deg og din bedrift i posisjon til å ta bedre avgjørelser og spare både tid og penger. Du kan bli en bedre rådgiver til dine kunder uten å endre regnskapsprogramvare. Sømløs integrasjon via API gir deg mulighet å levere rådgivningstjenester på høyeste nivå kun ved få tastetrykk.

Med integrasjonen med Tripletex kommer du raskt i gang og sikrer synkroniserte data mellom de to systemene til enhver tid. Du lager enkelt oversiktlige resultatrapporter og grafiske presentasjoner over utvikling i nøkkeltall og resultat, som er lette å forstå, også for ikke-økonomer.

finsit har et dokumentarkiv som forenkler kommunikasjonen mellom regnskapsfører og kunde. Dokumentarkivet hjelper å samle alle forretningsdokumenter i en felles portal som er letttilgjengelig både for deg og dine kunder. Arkivet kan tilpasses med egen mappestruktur.

Nye personvernregler (GDPR) innebærer strengere regler for håndtering av personopplysninger. Slipp usikkerheten med e-posthåndtering og kommuniser med kundene via dokumentarkivet.

Disse passer integrasjonen for:

Regnskapsførere som ønsker å styrke tilbudet sitt ved å overgå forventningene og skape verdi for kundene sine.

Slik kommer du i gang:

  • Besøk oss på vår hjemme og klikk på knappen “Prøv gratis” og registrere deg
  • Logg inn i Tripletex > velg MIN PROFIL > MER > API > velg finsit fra nedtrekksmenyen > velg OPPRETT NØKKEL
  • Legg inn nøkkelen i finsit
  • Nyt oversiktlige grafer og rapporter

Integrasjonspartner

Wolters Kluwer Norge AS
Adresse:
Østensjøveien 27
0603 Oslo