Kategori

Rapportering

Integrasjonspartner

Wolters Kluwer Norge AS
Østensjøveien 27
0603 Oslo

Hva hjelper integrasjonen meg med?

Kobler Finsit og Tripletex sammen, slik at dine data automatisk synkroniseres mellom systemene. Det  sparer deg for verdifull tid.

— en skybasert tjeneste for økonomisk oversikt, analyse og samarbeid. Den forvandler komplekse tall til visuelle aha-opplevelser. Finsit er utviklet spesielt for regnskapsførere og revisorer.

finsit og Tripletex gir sammen kraftige løsninger for å skape bedre forretningsmessige resultater. Smart deling av data setter deg og din bedrift i posisjon til å ta bedre avgjørelser og spare både tid og penger. Du kan bli en bedre rådgiver til dine kunder uten å endre regnskapsprogramvare. Sømløs integrasjon via API gir deg mulighet å levere rådgivningstjenester på høyeste nivå kun ved få tastetrykk.

Med integrasjonen med Tripletex kommer du raskt i gang og sikrer synkroniserte data mellom de to systemene til enhver tid. Du lager enkelt oversiktlige resultatrapporter og grafiske presentasjoner over utvikling i nøkkeltall og resultat, som er lette å forstå, også for ikke-økonomer.

finsit har et dokumentarkiv som forenkler kommunikasjonen mellom regnskapsfører og kunde. Dokumentarkivet hjelper å samle alle forretningsdokumenter i en felles portal som er letttilgjengelig både for deg og dine kunder. Arkivet kan tilpasses med egen mappestruktur.

Nye personvernregler (GDPR) innebærer strengere regler for håndtering av personopplysninger. Slipp usikkerheten med e-posthåndtering og kommuniser med kundene via dokumentarkivet.

Disse passer integrasjonen for:

Regnskapsførere som ønsker å styrke tilbudet sitt ved å overgå forventningene og skape verdi for kundene sine.

Slik kommer du i gang:

  • Besøk oss på vår hjemme og klikk på knappen “Prøv gratis” og registrere deg
  • Logg inn i Tripletex > velg MIN PROFIL > MER > API > velg finsit fra nedtrekksmenyen > velg OPPRETT NØKKEL
  • Legg inn nøkkelen i finsit
  • Nyt oversiktlige grafer og rapporter