Flextribe

Ikke nøl, ta de første enkle stegene for å aktivere gullgruppen. Vi i Flextribe prioriterer å optimalisere konsulentenes arbeidsflyt, slik at du kan forbedre effektiviteten og øke produksjonen, med en sømløs integrasjon med Tripletex.

Kategori

BookingProsjektRapporteringTimeføring

Integrasjonspartner

Flextribe

Hva hjelper integrasjonen meg med?

Plattformen for å digitalisere og styrke dine prosesser. En sentralisert plattform som sikrer at du kan samarbeide med kolleger, avdelinger og selskaper i grupper, og arbeide som ett team til fordel for selskapet.
På Flextribe forstår vi denne faktum og jobber med å støtte din unike forretningsmodell med våre intelligente funksjoner, heller enn å endre den.

Vi er et dedikert team av IT-konsulenter som spesialiserer oss på å effektivisere operasjoner gjennom vår avanserte SaaS-plattform, og vi vet at hver bedrift opererer på sin egen måte.

For en sømløs, merkevarebygd opplevelse tilbyr vi White Label-løsninger til alle kunder. Dette gjør det mulig for interne og eksterne interessenter å koble seg til plattformen ved hjelp av din unike merkevare og design.

Slik deles dataen

Tripletex
Flextribe
Virksomhet/underenhet
Integrasjon
Tripletex
Flextribe

Hvordan kommer jeg i gang?

Flextribe vil vise deg en demo av plattformen. Hvis du ønsker å fortsette og få plattformen for din bedrift, er det bare noen få trinn før du er helt satt opp.

1. Utforsking av arbeidsflyt
Vi samarbeider med deg for å grundig undersøke din nåværende arbeidsflyt og kartlegge både offline- og online-berøringspunkter for å få bedre innsikt i dine operasjoner og identifisere muligheter for optimalisering.

2. Presentasjon av din nye arbeidsflyt
Byggende på din eksisterende arbeidsflyt avdekker vi din forbedrede digitale strøm og prosesser. Vi tilpasser våre løsninger for sømløs integrasjon med dine nåværende operasjoner, for en problemfri overgang og forbedret effektivitet.

3. Finjustering og opplæring
Når vi har tilpasset oss hvert trinn i din prosess, finjusterer vi plattformen og gir opplæring for å styrke dine relevante interessenter. Dette sikrer en tilpasset og effektiv implementering av våre løsninger.