KomplettNettbutikk

— Nettbutikk til forutsigbar pris - for B2B og B2C. Toveis overføring av lager, ordre og kunder. Tilby Tripletex-faktura, kort og vipps i nettbutikken.

Fordeler

  • Hold kontroll på lager med toveis lagersynkronisering
  • Spar tid og penger på bokføring med automatisk overføring av ordre og kunde
  • Tilby Tripletex Faktura med automatisk utsending via epost/post/efaktura/ehf/vipps-faktura i nettbutikken i tillegg til vanlige betalingsløsninger

Dette trenger du

  • Ingen tekniske krav
  • KomplettNettbutikk setter opp alt for deg, du legger inn produkter og behandler ordre.

KomplettNettbutikk.no

En komplett nettbutikkløsning for den som ønsker å komme raskt og rimelig i gang uten at det går på bekostning av senere vekst og ønsker om spesialtilpasning. Vi tilbyr nettbutikk fra kr. 349 pr. mnd. og komplett skreddersydd design for kr. 1999,-

Dette er en meget fleksibel integrasjon hvor nettbutikkordre sendes over til Tripletex på valgt status og opprettes i Tripletex som en (betalt) faktura. Med ordren, kommer kundeinfo slik at kunder blir oppdatert eller opprettet. Ordrelinjer med produktnummer sørger for lageroppdatering. I nettbutikken dukker Tripletex faktura: epost/post/vipps/ehf og epost-faktura opp som betalingsløsning. Med mer.

Disse passer integrasjonen for:

  • De som ønsker en rimelig og bunnsolid nettbutikkløsning
  • Nettbutikker som ønsker kontroll på regnskap og lager

Slik fungerer det:

Den som drifter nettbutikken har valgt en eller flere ordrestatuser som skal utløse overføring til Tripletex. Når ordren får denne statusen overføres ordren til Tripletex. Integrasjonen vil da sjekke om kunden eksisterer fra før av, og i såfall knytte opp ordren mot riktig kunde. Hvis ikke vil en ny kunde opprettes. Dersom produktene i ordren eksisterer i Tripletex, så vil ordrelinjene knyttes opp mot produktet i Tripletex, slik at lageret trekkes. Deretter opprettes en faktura (dersom eier av nettbutikken ønsker dette) fra ordren. Dersom kunden har valgt en av Tripletex fakturerings-variantene epost/post/EHF/Vipps/e-faktura så vil faktura automatisk sendes ut på denne måten. Dersom kunden har betalt med f.eks. kort i nettbutikken så vil fakturaens betaling knyttes opp mot riktig regnskapskonto i Tripletex, slik at faktura fungerer som kvittering for kunde og bilag for nettbutikken.

Slik kommer du i gang:

Dersom du ikke allerede har en nettbutikk hos oss: ta kontakt med oss så setter vi opp en uforpliktende demo. Hvis du er kunde hos oss så trenger du bare å opprette en API-nøkkel i Tripletex (velg KomplettNettbutikk og PrestaShop) og send denne til oss. Vi vil da ta kontakt for å finne beste oppsett for deg.

Denne integrasjonen er utviklet av:KomplettNettbutikk.no AS

Kontakt: post@komplettnettbutikk.no Tel: 90 03 33 15

Ringvegen 20 7604 LEVANGER