Kategori

Nettbutikk

Integrasjonspartner

Mystore.no
Stakkevollveien 41
9010 Tromsø

Hva hjelper integrasjonen meg med?

Kobler Mystore og Tripletex sammen, slik at dine data overføres automatisk til regnskapssystemet. Det sparer deg for verdifull tid.

— Nå får du full integrasjon mellom din Mystore-nettbutikk og Tripletex regnskap. Integrasjonen fungerer også med den skybaserte kasseløsningen, Mystore Datakasse.

Mystore.no er Norges største plattformleverandør innenfor e-handelsbransjen og håndterer ordrer for flere milliarder norske kroner gjennom sine 1500 nettbutikker. I tillegg til å drive med netthandel leverer vi også skybaserte kassasystemer. Mystore.no ble etablert i 2006 og har de siste 10 årene vokst til å bli 40 ansatte med hovedkontor i Tromsø.

Disse passer integrasjonen for

Integrasjonen passer for deg som ønsker å spare tid og penger på regnskap og har en nettbutikk eller kasseløsning fra Mystore.no.

Dersom du benytter deg av Tripletex sitt regnskapssystem eller vurderer å gjøre det, får du mulighet til å integrere systemet mot ditt kontrollpanel med appen “Regnskapsroboten Tripple”. Dette er en helt ny type integrasjon, der store deler av regnskapet automatisk føres fra din butikk over til Tripletex, godt hjulpet av vår regnskapsrobot Tripple. Målet er at det skal spare deg tid og penger som du normalt sett bruker hos regnskapsføreren din.

Ordrene vil overføres som fakturaer, og i Tripletex vil de opprettes som fakturerte ordrer. I tillegg vil ordrene også registreres på rett betalingskonto.

Har du også kasseløsning fra Mystore.no så vil både dagsrapporter (z-rapporter) og utbetalingsbilag automatisk føres over til Tripletex. Enklere blir det ikke!

Etableringskostnad på integrasjon inkluderer hjelp til oppsett av integrasjon og forutsetter at du allerede har et abonnement hos Tripletex. Månedskostnaden på integrasjon dekker løpende vedlikehold av integrasjonen.

Hva må jeg ha for å komme i gang?

  1. Du må ha en avtale med Tripletex.
    Se prisplan hos Tripletex
  2. Du må ha en nettbutikk og/eller kassaløsning fra Mystore.no.

Slik kommer du i gang

For å få installert Tripletex, gå til ditt Mystore kontrollpanel og inn på «Apps» > «Gå til Mystore Apps»:

På Mystore appside, søk opp Tripletex og velg «Bestill App»:

Du vil så bli tatt inn til kontrollpanel for å fullføre Tripletex-oppsettet.

Følg anvisningen under denne installasjonen, og etter kort tid er Tripletex klar til bruk i ditt Mystore kontrollpanel.

Video av oppsett

Check out this Video

Du finner fremgangsmåten for å hente API-nøkkel hos Tripletex her

Oppsett av betalingstyper og regnskapskontoer

Alle betalingstyper og kontoer du har satt opp i Tripletex vil automatisk hentes under oppsett av integrasjonen. Dersom du ønsker å endre disse i Tripletex gjør du følgende:

Oppsettet av betalingstyper og regnskapskontoer finner du under Faktura > Innstillinger > Betalingstyper når du er innlogget på tripletex.no. «Vis på ordre» må være avhuket på de du ønsker å bruke. Er de ikke avhuket vil ikke Mystore finne disse kontoene når du aktiverer Tripletex-integrasjonen:

Når installasjonen er fullført, vil dere få muligheten til å sende informasjon om ordre til Tripletex. Dette gjøres ved å endre ordrestatus til det som er definert som «Fullført ordre».

Om ordre overføres til Tripletex som «Faktura» vil de merkes som betalt i Tripletex. En ordre som overføres som «Ordre» vil kunne bokføres eller faktureres i Tripletex. Dette valget kan for eksempel brukes om du ønsker å håndtere ordren videre i Tripletex.