Mystore

Nå får du full integrasjon mellom din Mystore-nettbutikk og Tripletex regnskap. Integrasjonen fungerer også med den skybaserte kasseløsningen til Mystore.

Kategori

Nettbutikk

Integrasjonspartner

Mystore.no
Stakkevollveien 39
9010 Tromsø

Hva hjelper integrasjonen meg med?

Kobler Mystore og Tripletex sammen, slik at dine data overføres automatisk til regnskapssystemet. Det sparer deg for verdifull tid.

Mystore er Norges største plattform innen e-handel. Mer enn 1600 nettbutikker driftes
på deres plattform, og over 600 lokalbutikker bruker deres skybaserte kasseløsning. Årlig håndterer Mystore ordrer for mer enn 3,5 milliarder norske kroner.

Mystore brukes i dag av alt fra nettgründere og lokale klesbutikker, til konsern med over 100 millioner i omsetning.

Disse passer integrasjonen for

Integrasjonen passer for deg som ønsker å spare tid og penger på regnskap og som har en nettbutikk og/eller kasseløsning fra Mystore.

Dersom du benytter deg av Tripletex i dag, eller vurderer å gjøre det, kan du koble systemet sammen med din Mystore-butikk med appen “Regnskapsroboten Tripple”. Dette er en integrasjon hvor store deler av regnskapet automatisk føres fra din butikk til Tripletex. Målet er at du skal spare deg tid og penger som du normalt sett bruker hos regnskapsføreren din.

Ordrene vil overføres som fakturaer, og i Tripletex vil de opprettes som fakturerte ordrer. I tillegg vil ordrene også registreres på rett betalingskonto.

Har du også kasseløsning fra Mystore vil både dagsrapporter (z-rapporter) og utbetalingsbilag automatisk føres over til Tripletex. Enklere blir det ikke!

Etableringskostnad på integrasjon inkluderer hjelp til oppsett av integrasjon og forutsetter at du allerede har et abonnement hos Tripletex. Månedskostnaden på integrasjon dekker løpende vedlikehold av integrasjonen.

Hva må jeg ha for å komme i gang?

  1. Du må ha en avtale med Tripletex.
    Se prisplan hos Tripletex
  2. Du må ha en nettbutikk og/eller kassaløsning fra Mystore.

Slik kommer du i gang

Tripletex
For å kunne ta i bruk appen i samsvar med Mystore må du først opprette en konto hos Tripletex. Du kan prøve tjenesten til Tripletex i 14 dager gratis.

Mystore
Når du har opprettet en konto hos Tripletex, kan du bestille integrasjonen mot Mystore her.

Les mer om hvordan du setter opp Tripletex mot din Mystore-butikk her.