Next One Technology

Integrasjonen kobler Next Project og Tripletex sammen, slik at data automatisk synkroniseres mellom systemene. Det reduserer sjansen for feil og det sparer deg for verdifull tid.

Hva hjelper integrasjonen meg med?

Integrasjonen med Next Project krever at du har Tripletex Komplett.

Integrasjonen hjelper deg med å samle all informasjon om dine prosjekter på ett sted og reduserer dobbeltarbeid. Prosjekter og kunder som legges til i Next Project synkroniseres med Tripletex, slik at kostnader kan bokføres på riktig prosjekt.

Kostnader, f.eks. faktura fra leverandør, overføres til tilsvarende prosjekt i Next Project for å kunne faktureres videre til bestilleren og for å få fullstendig økonomisk oppfølging av prosjektene.

Kundefakturaer som opprettes i Next Project synkroniseres også med Tripletex slik at økonomisk ansvarlig for prosjektene alltid kan sikre å få med korrekt grunnlag for fakurering.

Integreringen inkluderer også eksport til Tripletex av rapporterte timer i Next Project slik at du alltid har oversikt og kontroll til lønnskjøring.

Slik deles dataen

Tripletex
Next One Technology
Kunde
Kundeinformasjon sendes fra Next til Tripletex ved oppretting, oppdatering og endring av kundedata slik at du alltid har tilgang til et oppdatert kunderegister.
Tripletex
Next One Technology
Prosjekt
Relevant prosjektinformasjon blir sendt over fra Next til Tripletex slik at du unngår å måtte lage og oppdatere prosjektene på flere steder.
Tripletex
Next One Technology
Faktura
Ved fakturering fra Next sendes relevant informasjon over fra Next til Tripletex for utsendelse av faktura, slik at du unngår å måtte manuelt legge ved informasjon ved fakturering fra Tripletex.
Tripletex
Next One Technology
Leverandørfaktura
Leverandørsfaktura inkludert bilag sendes fra Tripletex til Next og knyttes til riktig prosjekt slik at kostnadene føres opp på riktig prosjekt.
Tripletex
Next One Technology
Timeliste
Attesterte time sendes fra Next til Tripletex for å forenkle lønnskjøring.
Tripletex
Next One Technology

Hvordan kommer jeg i gang?

Integrasjonen aktiveres sammen med Nexts konsulenter under implementeringen av Next Project.