Ongoing Warehouse

Ongoing WMS är ett webbaserat lagerhanteringssystem som ger full kontroll på ditt lager

Fordeler

  • Synkronisering av produktkatalog og ordre
  • Opprett fakturaer i Tripletex
  • Integrasjonen kan settes opp direkte fra Ongoing WMS

Dette trenger du

  • Avtal med Tripletex
  • Avtale med Ongoing Warehouse, eller være en kunde hos en 3PLare som bruker Ongoing WMS
  • User Key ID fra Tipletex

Ongoing Warehouse

— Ongoing WMS er et webbasert lagerstyringssystem som gir deg full kontroll over lageret ditt.

Ongoing WMS er et skybasert lagerstyringssystem som er utviklet for tredjepartslogistikk. Gjennom en integrasjon mellom Tripletex og Ongoing WMS beholder du full kontroll over lageret ditt selv når du velger å outsource til en ekstern logistikkpartner. Manuelle prosesser for å håndtere produktkatalog og ordrebehandling reduseres, da informasjonen automatisk synkroniseres mellom systemene. Ongoing WMS kan også brukes av bedrifter med eget lager som trenger et komplett lagersystem som kan konfigureres til mange typer prosesser.

Disse passer integrasjonen for:

Integrasjonen gjør det mulig for bedrifter å bruke Tripletex for enkelt å outsource sine lager til en tredjepartslogistiker som bruker Ongoing WMS. Integrering passer også for selskaper som bruker Ongoing WMS for sitt eget lager.

Slik fungerer det:

Produktkatalogen vil synkroniseres fra Tripletex til Ongoing WMS med f.eks. artikkelnavn, artikkelnummer, pris og valuta (se detaljert info her).

Bestillinger synkroniseres i henhold til planlegging, omtrent hvert 15. minutt, og vil bli rapportert når ordren er behandlet i Ongoing WMS. Det er også mulig å opprette en faktura for ordren i Tripletex.

Slik kommer du i gang:

For å sammenkoble systemene trenger du en bruker Key ID fra Tripletex. Kontakt oss for å sette opp integrasjonen, eller sett den opp selv i systemet fra innstillinger -> integrasjoner. Hvis du er en kunde hos et logistikkselskap som bruker Ongoing WMS, ta kontakt med dem.

Denne integrasjonen er utviklet av:Ongoing Warehouse AB

Kontakt: contact@ongoingwarehouse.com Tel: +46 31-709 30 70

Sven Hultins Plats 5 41258 Göteborg Sverige