Ongoing Warehouse

Denne integrasjonen tilbyr enkel tilkobling

Vi har laget en egen markedplass for integrasjoner inne i Tripletex, hvor du raskt og enkelt kan koble deg til et av systemene som ligger tilgjengelig.

Kategori

Lager og logistikk

Integrasjonspartner

Ongoing Warehouse AB
Sven Hultins Plats 5
41258 Göteborg
Sverige

Hva hjelper integrasjonen meg med?

Kobler Ongoing Warehouse og Tripletex sammen, slik at dine data automatisk synkroniseres mellom systemene. Det reduserer sjansen for feil og det sparer deg for verdifull tid.

— Ongoing WMS er et webbasert lagerstyringssystem som gir deg full kontroll over lageret ditt.

Ongoing WMS er et skybasert lagerstyringssystem som er utviklet for logistikkintensive operasjoner med høye krav til lagerstyring. Ongoing WMS hjelper deg med å automatisere og plukke produkter raskere med bedre sikkerhet. Tjenesten muliggjør funksjoner som sporing av serienummer, batch og “best før dato”, etc.

Via en integrasjon mellom Tripletex og Ongoing WMS får du full kontroll over lageret ditt og du kommer i gang raskt og enkelt. Manuelle prosesser for håndtering av produktkatalog og ordrebehandling reduseres, da informasjonen automatisk synkroniseres mellom systemene.

Disse passer integrasjonen for:

Integrasjonen passer for selskaper som bruker Ongoing WMS for sitt eget lager, men gjør det også mulig for bedrifter å bruke Tripletex for å enkelt outsource sine lager til en tredjepartslogistiker som bruker Ongoing WMS.

Slik fungerer det:

Produktkatalogen vil synkroniseres fra Tripletex til Ongoing WMS med f.eks. artikkelnavn, artikkelnummer, pris og valuta.

Bestillinger synkroniseres i henhold til planlegging, omtrent hvert 15. minutt, og vil bli rapportert når ordren er behandlet i Ongoing WMS. Det er også mulig å opprette en faktura for ordren i Tripletex.

Slik kommer du i gang:

For å sammenkoble systemene trenger du en bruker Key ID fra Tripletex. Kontakt oss for å sette opp integrasjonen, eller sett den opp selv i systemet fra innstillinger –> integrasjoner. Hvis du er en kunde hos et logistikkselskap som bruker Ongoing WMS, ta kontakt med dem.