Kategori

KassesystemNettbutikk

Integrasjonspartner

OnlinePOS A / S
Pankoveien 24
1624 Oslo

Hva hjelper integrasjonen meg med?

Kobler kassasystemet Online POS og Tripletex sammen, slik at data overføres automatisk til regnskapssystemet. Det reduserer sjansen for feil og sparer deg for verdifull tid.

— Få et integrert og brukervennlig skybasert kassasystem til en rimelig pris

Med OnlinePOS får du et kortsystem for kafé, restaurant, bar, festival eller events, der er integrert med Tripletex regnskapsprogram.

Cashier-systemet oppfyller bokholderens og revisors krav for å spare tid og penger og enkelt overføre data fra OnlinePOS til Tripletex.

Ved å integrere OnlinePOS kassasystem og Tripletex regnskapsprogrammet, blir innleggingen gjort automatisk på alle dine daglige kontantrapporter og forskjellige kontoer.

Alt er synkronisert i sanntid med Tripletex, så alle systemene dine er alltid 100% oppdatert.

Disse passer integrasjonen for:

Integrasjonen er designet for restauranter, kafeer, barer, diskoteker, event, etc. som alle trenger å håndtere bokføringen smartere og raskere.

Slik fungerer det:

For å oppnå integrasjon mellom OnlinePOS kassasystem og Tripletex regnskapsprogram må du først kontakte vår support og få token du har mottatt fra Tripletex klar.

  • For å opprette overføringen mellom OnlinePOS-kasseapparatet og Tripletex-regnskapsprogrammet må du kontrollere at kontoplanet for OnlinePOS og kontoplanet i Tripletex er konsistente.
  • Da må du manuelt overføre kontanteregisteret ditt under eksport og velge hvilke dokumenter du vil eksportere.

Slik kommer du i gang:

For å komme i gang krever det at du er kunde hos Tripletex og OnlinePOS. Du kan prøve Tripletex regnskapsprogram gratis og få en ikke-forpliktende demo av OnlinePOS, der OnlinePOS kan vise deg et avansert system som er utrolig enkelt på brukernivå og kan tilpasses din bedrift.

OnlinePOS har 24-timers gratis døgnsupport, og bistår med å sette opp integrasjonen mellom OnlinePOS Kassasystem og Tripletex regnskapsprogram.

Les mer om OnlinePOS på https://onlinepos.dk/no/