OnlinePOS

Hva hjelper integrasjonen meg med?

OnlinePOS

— Få et integrert og brukervennlig skybasert kassasystem til en rimelig pris

Med OnlinePOS får du et kortsystem for kafé, restaurant, bar, festival eller events, der er integrert med Tripletex regnskapsprogram.

Cashier-systemet oppfyller bokholderens og revisors krav for å spare tid og penger og enkelt overføre data fra OnlinePOS til Tripletex.

Ved å integrere OnlinePOS kassasystem og Tripletex regnskapsprogrammet, blir innleggingen gjort automatisk på alle dine daglige kontantrapporter og forskjellige kontoer.

Alt er synkronisert i sanntid med Tripletex, så alle systemene dine er alltid 100% oppdatert.

Disse passer integrasjonen for:

Integrasjonen er designet for restauranter, kafeer, barer, diskoteker, event, etc. som alle trenger å håndtere bokføringen smartere og raskere.

Slik fungerer det:

For å oppnå integrasjon mellom OnlinePOS kassasystem og Tripletex regnskapsprogram må du først kontakte vår support og få token du har mottatt fra Tripletex klar.

  • For å opprette overføringen mellom OnlinePOS-kasseapparatet og Tripletex-regnskapsprogrammet må du kontrollere at kontoplanet for OnlinePOS og kontoplanet i Tripletex er konsistente.
  • Da må du manuelt overføre kontanteregisteret ditt under eksport og velge hvilke dokumenter du vil eksportere.

Slik kommer du i gang:

For å komme i gang krever det at du er kunde hos Tripletex og OnlinePOS. Du kan prøve Tripletex regnskapsprogram gratis og få en ikke-forpliktende demo av OnlinePOS, der OnlinePOS kan vise deg et avansert system som er utrolig enkelt på brukernivå og kan tilpasses din bedrift.

OnlinePOS har 24-timers gratis døgnsupport, og bistår med å sette opp integrasjonen mellom OnlinePOS Kassasystem og Tripletex regnskapsprogram.

Les mer om OnlinePOS på https://onlinepos.dk/no/

 

Integrasjonspartner

OnlinePOS A / S
Adresse:
Pankoveien 24
1624 Oslo