Penneo KYC

Integrasjonen mellom Penneo KYC og Tripletex gir brukerne mulighet til å starte anti-hvitvaskingsrutinen på en av selskapets kunder samt kontinuerlig eksponering av datapunkter i Tripletex som Risikovurdering, status på KYC-prosessen mv.

Kategori

Styrearbeid

Integrasjonspartner

Hva hjelper integrasjonen meg med?

Integrasjonen mellom Penneo KYC og Tripletex lar brukere starte anti-hvitvaskingsrutinen på en av selskapets klienter. Deretter utføres anti-hvitvaskingsrutinen i Penneo KYC. Integrasjon viser ytterligere relevante datapunkter i Tripletex som f.eks

Risikovurdering (høy, middels, lav)
Status for klientforholdet (fullført, ventende, handlinger påkrevd)
Dato for siste risikovurdering av gitt klient
Dypkobling til klientforholdet i Penneo KYC

Vi ønsker å oppdatere disse datapunktene med et fast intervall (tbd). Med denne integrasjonen blir felleskunder til Penneo KYC og Tripletex fortløpende informert om status for kundeforholdet og er dermed klar over hvilken risiko den gitte kunden kan innebære, om selskapet har gjennomført hele KYC-prosessen, og når siste risiko. vurdering er gjort.

I tillegg reduserer integrasjonen det manuelle arbeidet med å først opprette en klient i Tripletex og deretter opprette den samme klienten i Penneo KYC for å utføre anti-hvitvaskingsrutinen. Integrasjonen gir kunden mulighet til å bytte direkte til Penneo KYC og fortsette anti-hvitvaskingsrutinen.

Integrasjonen hjelper dermed kundene til å være kompatible med deres KYC-prosedyrer og effektiviserer arbeidsflytene deres.

Slik deles dataen

Tripletex
Penneo KYC
Kunde
Kundeinformasjon som VAT-nummer må brukes for å opprette et kundeforhold i Penneo KYC
Tripletex
Penneo KYC
Event (webhooks)
Vi vil hente datapunkter i Tripletex som gir kundene innsikt i om de er i samsvar med deres antihvitvaskingsrutiner
Tripletex
Penneo KYC

Hvordan kommer jeg i gang?

Integrasjon krever selskapets API-nøkkel og API-hemmelighet. Selskapet mottar disse API-nøklene fra Penneo og kan deretter settes inn i integrasjonen. Penneo vil støtte selskapene i å sette opp integrasjonen riktig. I tillegg må brukeren ganske enkelt sørge for at de har en aktiv lisens for Tripletex og Penneo KYC.