Kategori

Inkasso

Integrasjonspartner

Settl AS
Pilestredet 73
0354, Oslo

Hva hjelper integrasjonen meg med?

Med Settl inkasso integrert i Tripletex skjer overføring av saker automatisk. Ingen manuelle håndtering ved oversendelse av saker.

Inkassointegrasjonen settes opp på fem minutter, og oppsett og løsning kan enkelt tilpasses etter behov.

Disse passer integrasjonen for:

  • Bedrifter med mer enn 10 saker per år.

Slik fungerer det:

Du kan opprette krav automatisk. Direkte betalinger som er registrert i Tripletex registreres automatisk. Det samme gjelder krediteringer og når skyldner betaler oppdateres dette i Tripletex. Med mindre vi har spørsmål til deg om saken er det ikke behov for manuelle håndteringer. Løsningen er 100% integrert.

Eksempel på oppsett:
  1. Automatikk – Alle fakturer som er forfalt med et forhåndsbestemt antall dager (eks. 15) etter forfall sendes til Settl for videre oppfølging. Dersom det er enkeltfakturer som ikke skal sendes videre, kan disse enkelt stoppes, og senere aktiveres igjen om nødvendig.
  2. Enkeltvis – Blant alle forfalte fakturaer kan du velge enkeltvis hvilke fakturaer du ønsker å oversende og når du ønsker å oversende til Settl.

Når Settl mottar saken starter vi prosessen med å printe og pakke et lovpålagt inkassovarsel som sendes i posten til skyldner. Dette brevet har en frist på 14 dager og et gebyr på kr. 70,-. Etter dette starter inkassoprosessen, hvor du er sikret profesjonell oppfølging av bransjens fremste inkassomedarbeidere. Våre saksbehandlere vil alltid forsøke å legge til rette for raskest mulig betaling uten at det går på bekostning av ditt kundeforhold. Vi er prinsippfaste, men fleksible og vurderer alltid helheten i saken, både med tanke på kommunikasjon og løsning. – Settl tar den vanskelige samtalen.

Slik kommer du i gang:

  • Vi anbefaler at nye kunder tar kontakt med oss i Settl slik at vi kan hjelpe deg i gang og svare på spørsmål. Løsningen er komplett og robust.
  • Eventuelt send inn skjema, så tar vi kontakt med deg: https://forms.gle/vBnQpQC4egSEF2D96