Trinax

Integrerer Trinax Tid- og prosjektstyring sammen med Tripletex
Kom i gang

Hva hjelper integrasjonen meg med?

Denne integrasjonen krever at du har Tripletex Komplett

Integrasjonen gjør at det hentes grunndata fra Tripletex til Trinax, noe som betyr at du kun forholder deg til ett system for opprettelse av kunder og prosjekter. Dette gjør at prosjektlisten i både Trinax og Tripletex alltid er oppdatert, og vil spare deg for manuelt arbeid. Integrasjonen henter også informasjon om leverandørfakturaer knyttet til prosjekt i Tripletex, og synkroniserer dette med prosjektoppfølgingen i Trinax Tid- og prosjektstyring. På den måten får man løpende oversikt over prosjektene.

Videre fører man arbeidstimer, maskintimer og vareforbruk i Trinax. Når timer og eventuelt annet som skal påvirke lønn og/eller fakturagrunnlag er godkjent i Trinax synkroniseres det tilbake til Tripletex. Dette gjør at du kan få full kontroll på kostnadsoppfølging på dine prosjekter, kan fakturere raskere, og kjøre lønn enkelt og effektivt.

Denne integrasjonen krever at du har KomplettElektro– eller VVS-pakken i Tripletex.

Slik deles dataen

Tripletex
Trinax
Kunder
Fra Trinax til Tripletex
Tripletex
Trinax
Prosjekter
Fra Trinax til Tripletex
Tripletex
Trinax
Faktura
Fra Trinax til Tripletex
Tripletex
Trinax
Produkter
Fra Trinax til Tripletex
Tripletex
Trinax
Lønnsgrunnlag
Fra Trinax til Tripletex
Tripletex
Trinax
Leverandørfaktura
Fra Tripletex til Trinax
Tripletex
Trinax

Hvordan kommer jeg i gang?

For å koble Trinax Tid- og prosjektstyring med Tripletex må det opprettes en brukernøkkel i Tripletex, som deretter limes inn i Trinax Tid- og prosjektstyring.

Dette gjør man på følgende måte:

  1. Kontoadministrator i Tripletex selskapet aktiverer API 2.0 under Selskap > Vår kundeside.
  2. Som brukeradministrator, velg en ansattprofil som har utvidede tilganger og trykk på Mer > API-Tilgang øverst til høyre i den horisontale menyen.
  3. Trykk på ny nøkkel og velg “Trinax_Tidsraprotering” fra listen over integrasjonspartnere
  4. Gi nøkkelen et navn, f.eks “Trinax-integrasjon” og trykk deretter på Opprett nøkkel. Brukernøkkelen vil da vises og kan her kopieres.
  5. Kopier brukernøkkelen fra Tripletex, og gå til menypunktet i Trinax som heter Systeminnstillinger > Integrasjoner > Tripletex-integrasjon > lim inn brukernøkkelen > trykk lagre