Kategori

BookingCRMFagsystemer

Integrasjonspartner

Iizy og VisBook AS
Ulset
2512 Kvikne

Hva hjelper integrasjonen meg med?

Kobler Visbook og Tripletex sammen, slik at dine data overføres automatisk til regnskapssystemet. Det reduserer sjansen for feil og sparer deg for verdifull tid.

Dette er VisBook

Kunne du tenkt deg et booking og administrasjonssystem, som er bygd opp for din bedrift med dine ønsker og behov? Hvor du kan styre og administrere det hele i ett og samme system?

VisBook booking- og administrasjonssystem tilbyr en helt unik tilpasning og vil være verktøyet på flere avdelinger. Systemet har også varekasse og restaurantsystem, samt løsning for housekeeping.

Med VisBook får resepsjonen et effektivt front-desk system, med blant annet lynkjapp innsjekk, detaljert beleggsoversikt og profesjonell styring av gjestene.

VisBook inneholder også komplett back-end løsning, med blant annet kundebehandling, kundeoppfølging (CRM), dokumentstyring, aktivitets- og kjøreplan, rapporter og ikke minst automatisk bokføring.

Slik fungerer det:

Velg Regnskap og Avslutning av regnskapsperiode. Velg der måned og år.

VisBook søker nå gjennom perioden etter fakturaer, ordrer og varesalg med omsetning i aktuelle måned. Systemet sjekker om alle ordrer er betalt og at fakturaer ikke er forfalt. Kommer det ikke opp noen ordrer på skjermen som hindrer avslutning gjennomføres avslutning og regnskapsbilagene Posteringsliste, Kontoutskrift og Saldoliste kunder med teksten REGNSKAPSBILAG skrives ut og måneden låses.

Kommer det derimot opp på skjermen ordrer som står bestilt og fakturert som er forfalt (ikke purra) hindres avslutning. Skriv ut liste og søk fram en og en faktura/ordre for å sjekke hvorfor de hindrer avslutning og gjennomfør tiltak. Alle ordrer må være betalt og fakturert og ikke forfalt til betaling for å få avslutte regnskapsperioden. Deretter velges på nytt Avslutning av regnskapsperiode, måned og programmet skriver ut regnskapsbilagene Posteringsliste, Kontoutskrift og Saldoliste kunder med teksten REGNSKAPSBILAG og måneden låses.

Sende regnskapsbilagene til Regnskapsfører.
Etter at bilagene er skrevet ut får du spørsmål «Ønsker du å sende mail til regnskapsfører» svarer du Ja her sendes regnskapsbilagene direkte til Tripletex. Regnskapsbilagene ligger som vedlegg i PDF format på epost til regnskapsfører

Slik kommer du i gang:

Får å få integrasjonen til å fungere, må man bestille lisens for eksport av regnskap. Har man dette fra før, så er det bare å velge Tripletex som system i innstillinger i VisBook.

Slik deles dataen

Tripletex
VisBook
Regnskap på inntekt
Informasjon om regnskap på inntekt sendes fra VisBook til Tripletex
Tripletex
VisBook