Visma Periode & År

100% skybasert system for både avstemming og årsoppgjør.

Kategori

Årsavslutning

Integrasjonspartner

Visma Software AS

Hva hjelper integrasjonen meg med?

Med Visma Periode & År får du full oversikt og kontroll over årsoppgjøret, der mesteparten av arbeidet allerede er gjort i forkant – gjennom året. Gjør årsoppgjør som en naturlig utvidelse av periodeavslutning. Når periodeavslutning er gjort gjennom året, reduseres arbeidet med årsavslutningen og dokumentasjonen er klargjort.

Hev kvaliteten på arbeidet gjennom sjekklister basert på GRFS med mulighet for individuell tilpasning, kommentarer til kvalitetskontroll og innebygde automatiske kontroller. Flere medarbeidere kan enkelt delta i årsoppgjørsprosessen.

Visma Periode & År er tilpasset en regnskapsføreres hverdag og har fokus på naturlig arbeidsprosesser fremfor skjemautfylling – vi setter kontroll og automatikk i sentrum slik at du jobber mest mulig effektivt.

Vi har gratis datakonvertering fra Visma Finale og Visma Total samt en meget god integrasjon mot Tripletex. Dette er morgendagens løsningen for effektivt arbeid med avstemming og årsoppgjør. Bli med på reisen du også!

Slik deles dataen

Tripletex
Visma Periode & År
Regnskapsdata
Informasjon om regnskapstransaksjoner og tilhørende bildevedlegg sendes fra Tripletex til Visma Periode & År
Tripletex
Visma Periode & År
Årsoppgjør/tilleggsposteringer
Posteringer gjort i Visma Periode & År sendes tilbake til Tripletex for bokføring
Tripletex
Visma Periode & År

Hvordan kommer jeg i gang?

For å komme i gang med Visma Periode & år må du først få tilgang til systemet. Dette får du ved på kontakte oss på denne siden.

Videre setter du enkelt opp integrasjonen på dine kunder under vedlikeholdsfanen i systemet og du kan bruke regnskapsbyråets API-nøkkel for å få tilgang til dine kunder.