Reiseregning og utlegg

Glem skuffer fulle av krøllete kvitteringer – Tripletex gjør føring av utlegg og reiseregninger til en lek.

Automatiser reiseregningene dine

Oversiktlig app

Ta bilde av kvitteringer direkte i appen, så lastes de automatisk opp i systemet. Systemet fyller automatisk inn både beløp, dato og kostnadskategori, så du raskt og enkelt kan sende utleggene til godkjenning.

Automatisk beregning

Du slipper å gjøre beregningene selv. Den smarte Tripletex-appen regner automatisk ut både kilometer- og bompengekostnader for deg. Systemet fikser også diettberegningen for deg.

Smidig godkjenningsflyt

Du får reiseregninger og ansattutlegg til godkjenning, deretter blir de automatisk med på neste lønnsutbetaling. Eller du kan velge å gjøre en egen utbetaling.

Før utlegg fortløpende

Reiseregninger og utlegg føres smidig på PC eller mobil, og legges enkelt til neste lønnsutbetaling. Bare knips et bilde av kvitteringen – og på noen få tastetrykk er den ført.

Det brukervennlige systemet gjør at dine ansatte kan håndtere reiseregninger og utlegg på egen hånd – som minimerer tiden brukt på administrasjon.

Flere grunner til å velge Tripletex reiseregning og utlegg

Gjeldende satser, regler og valuta

Satser, regler og valutakurser er alltid oppdatert i Tripletex. 

Enkelt å viderefakturere på prosjekter

Utlegg kan knyttes til riktig prosjekt. Fakturagrunnlaget vil automatisk oppdateres, så faktureringen er gjort med få tastetrykk.

Kontroll på historikken

All historikk lagres i systemet, og både du og de ansatte kan enkelt gå tilbake og se på hva som har blitt godkjent og ikke.

Ofte stilte spørsmål

Er det mulig å bruke appen til å lagre reiseregninger?

Ja! Med appen kan du enkelt føre reiseregninger og utlegg uansett hvor du er. I tillegg får de ansatte oversikt over lønnsslipp og feriesaldo i appen.

Kan jeg viderefakturere utlegg og reiseregninger på prosjekt?

Selvsagt! Reiser og utlegg kan enkelt knyttes til et spesifikt prosjekt, både i app og på desktop.