Illustrasjonsbidle av mann som sitter og jobber i Tripletex

– Uten Tripletex kunne vi verken tilbudt de fastprisene vi har eller klart den organiske veksten vi har lykkes med, sier Bård Holm-Jørgensen i regnskapsbyrået One Accounting.

Siden oppstarten i august for knappe 4,5 år siden, har One Accounting hatt en solid vekst. De har nylig fått på plass sin 17. ansatte, og teller i dag i overkant av 520 kunder. Fra starten har de vært på lag med Tripletex, og de har i dag alle kundene sine i systemet. 

Bård er tydelig på at riktig regnskapssystem er en svært viktig faktor for å lykkes som regnskapsbyrå.

Porttrettbilde av Bård Holm-Jørgensen i One Accounting
Bård Holm-Jørgensen i One Accounting bruker Tripletex til alle kundene sine.

– Det som skiller Tripletex fra andre regnskapsprogram er at det fungerer så godt for både regnskapsføreren og kunden. Du har noen programmer som sikter seg inn mot personlig næringsdrivende og er fine for dem som vil gjøre alt selv, men som ikke fungerer optimalt for regnskapsførere. Da blir det utfordrende for kunden det øyeblikket han eller hun trenger hjelp med regnskapet. På den andre siden har du regnskapsprogram som er laget med tanke på kun regnskapsførere, men som er vanskelige for kundene våre å bruke. 

– Tripletex er effektivt for oss å jobbe i, samtidig som det er intuitivt for kundene. De får innsyn i eget regnskap og god oversikt over egen økonomi. Det legger til rette for et sømløst samarbeid mellom oss, sier Bård.

Effektivitet med Tripletex gir lønnsomhet for regnskapsbyrået

One Accounting opererer med fastpris for 99 % av kundene sine, og er en prispresser i markedet. Det er gunstig for kundene deres, men krever også at selskapet jobber effektivt for å tjene penger.

– Effektivitetsgevinsten ligger nå hos oss. Jo mer effektivt vi jobber, jo mer sitter vi igjen med. Vi kunne ikke kjørt prisoppsettet vi har om vi var avhengige av konsulenter for å sette opp systemet for oss og hjelpe oss med alle endringer. Med Tripletex kan vi løse omtrent alt selv, uten konsulenter.

Bård trekker frem flere grunner til at de har trykket Tripletex til sitt regnskapsbryst.

Sømløst samarbeid mellom regnskapsførere og kunder

– Vi opplever at vi får samarbeidet med kundene våre på en sømløs måte i Tripletex. Måten systemet er lagt opp på, gir enormt med fleksibilitet på flere måter. Vi kan for eksempel kjapt oppdatere arbeidsfordelinga etter behov. 

Rask og enkel onboarding av nye klienter

At det er lett å onboarde nye klienter, er et must.

– Onboardingprosessen fra man oppretter klienten til alt er ferdig oppsatt med database, brukertilganger og bankintegrasjon, er ekstremt rask og enkel. Det gjør det mye enklere for oss å ta imot nye kunder, sier han.

God klientkontroll

Bård ser også klientkontrollen i systemet som et pluss.

– Klientkontrollen er bra. Alt på ett sted gjør at vi enkelt kan koble opp våre ansatte til akkurat de kundene de skal ha tilgang til. 

At man har modulene i samme system, gjør også at det er en smidig prosess å ha kontroll på alle tilgangene.

– Fornøyd med appen

Regnskap i farta er noe Tripletex har prioritert gjennom en egen mobil-app. Bård og One Accounting er godt fornøyde med løsningen, som de ser på som et godt salgsargument til potensielle kunder.

– Appen blir bedre og bedre. Det har skjedd mye utvikling der. Det er veldig lettvint for kundene våre å føre timer, samt at alt nå kan sendes rett til bilagsmottaket. Den forbedrede timeføringa gjør også at man favner enda flere potensielle kunder.

– Kjekt å få være med på å påvirke utviklinga til Tripletex

Som partnerbedrift til Tripletex, får One Accounting muligheten til å profilere seg gjennom Tripletex sitt partnerkart, som er et verktøy hvor kunder kan finne aktuelle regnskapsførere og -byråer i hele landet.

Tripletex er stadig i utvikling, med forbedring av eksisterende funksjonalitet og utvikling av ny. Og her er feedbacken fra brukerne uvurderlig.

Bård påpeker at det å få være med på å påvirke utviklingen til regnskapsprogrammet de bruker, er verdifullt.

– Som partnerbedrift opplever vi at vi ikke bare får gi feedback, men også blir hørt og får være med på å sørge for at utviklingen av Tripletex går i en retning som gjør hverdagen til både oss og kundene våre enda enklere.

Vil du vite mer om det å være Tripletex-partner? Ta kontakt med Andreas Thunes (andreas.thunes@tripletex.no) for en hyggelig prat!

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.