Bildet viser to kvinner som ser på skjerm. KN Regnskap sparer tid ved å bruke Tripletex for timefangst og fakturering.

Graff Regnskap og Rådgivning, ledet av daglig leder og statsautorisert regnskapsfører Natalia Graff, har vært en dedikert bruker av Tripletex siden 2014 og betjener rundt 150 kunder fordelt på tre avdelinger rundt i landet.

Effektiv bruk av prosjektmodulen i Tripletex gjør at de har full kontroll på intern ressursbruk. I tillegg er faktureringsjobben redusert til kun én time i måneden totalt for alle deres kunder.

Effektiv timeføring

Med prosjekt- og timeføringsmodulen til Tripletex organiserer Graff Regnskap og Rådgivning hver enkelt klient som et prosjekt. I tillegg har de lagt inn forhåndsdefinerte aktiviteter med faste timepriser, noe som effektiviserer timeregistreringen for alle ansatte i byrået.

– Når det gjelder timeføring, er vi dyktige til å føre timer og bruke kommentarfunksjonen til å notere ned hva vi har gjort, sier Graff.

Portrettbilde av Natalia Graff. Bruker Tripletex til timefangst og fakturering.
Natalia Graff er daglig leder og statsautorisert regnskapsfører i Graff Regnskap og Rådgivning.

Hun forklarer at de har svært fornøyde kunder, ikke bare på grunn av kvaliteten på jobben de gjør, men fordi de sender tydelige og transparente fakturaer.

Når det er på tide å fakturere, finner Graff alt klart til fakturering i Tripletex. Timene ligger allerede registrert direkte på riktig kunde, og det er enkelt å se fakturerbar tid per kunde.

For kundene som har basispris er det enkelt å sette opp en fastpriskontrakt på prosjektet. Ved å sette opp en fakturaplan genereres det automatisk et fastprisgrunnlag fra måned til måned.

Resultatet er en effektiv faktureringsprosess, og selve faktureringen tar ikke mer enn én time per måned.

– Ikke minst sparer vi tid på å unngå oppfølgingsspørsmål fra kundene, for vi noterer ned hva de ulike timene brukes til, sier Graff.

Kan øke faktureringsgraden

Den gode oversikten over timeføringen gir Graff Regnskap og Rådvigning store fordeler. Alle tre avdelinger er registrert hver for seg i Tripletex, noe som gjør registrering og fordeling av kostnader enkelt og oversiktlig. I tillegg får de det et godt bilde av lønnsomheten på hver enkelt avdeling.

– Vi sammenligner og ser hvordan de ulike avdelingene leverer, og kan gjøre justeringer deretter, sier Natalia.

Regnskapsbyrået har kontroll på antall årsverk på hvert sted og ser hva hver avdeling produserer. De viser hvordan flere regnskapsbyråer kan øke produktiviteten og oppnå bedre styring av interne ressurser.

Meld deg på webinar

Frigjør tid og effektiviser faktureringsprosessen for regnskapsbyrået ditt, du også. Meld deg på det kommende webinaret, hvordan bruke Tripletex for eget regnskap.

Tine Hammernes, statsautoristert regnskapsfører i Tripletex, gir deg et verdifullt innblikk i hvordan du kan optimalisere regnskapsprosessen din. Hun deler sin ekspertise om emner som timefangst, fakturering av kunder, ulike prismodeller og gir deg nyttige tips for å sikre lønnsomhet i bedriften.

Klikk her for påmelding og mer informasjon.

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.