Lønnssystem i Tripletex. Gi dine ansatte det de har krav på.

Tripletex sitt lønnssystem er både brukervennlig og funksjonsrikt. Derfor passer den for de minste bedriftene med enkle behov, til de større bedriftene med mer komplekse behov. Med andre ord er Tripletex et system din bedrift kan vokse i.

Enkelt og brukervennlig lønnssystem

Sørg for at de ansatte får det de har krav på. Så får du fornøyde arbeidstakere og unngår unødvendig etterarbeid. 

I Tripletex kan din bedrift utbetale lønn etter sitt behov. Uansett om dere har fast lønnsutbetaling én gang i måneden eller betaler ut lønn basert på timer. Lønnen kan utbetales direkte fra løsningen, slik at du slipper å gå via nettbanken. Smart, ikke sant? I tillegg legger systemet til rette for enkle og oversiktlige lønnsutbetalinger, og sørger for at det er forståelig for de ansatte å lese lønnsslippen. 

Mobil løsning for reiseregning og utlegg

Over 60 000 kunder bruker mobilappen vår! Den intuitive appen gjør det superenkelt for de ansatte å føre utlegg og reiseregninger, uansett hvor de er. Reiseregnings-funksjonaliteten beregner automatisk kilometer og bompengekostnader for de som trenger det.

Alt kobles direkte til den ansatte og etter en kort godkjenning sørger automatikken for at utleggene blir med på den neste lønnsutbetalingen. Lønnsslippen er selvsagt også lett tilgjengelig i appen for de ansatte, hvor de på sin side kan se at utleggene er blitt med.

Godkjente utlegg blir automatisk med på lønnsutbetaling
Godkjente utlegg blir automatisk med på lønnsutbetaling ved fastlønn

Velger du i tillegg å aktivere timeregistrering kan ansatte føre timer rett fra mobilen. Og om det er relevant, kan timenes kobles direkte til ulike prosjekter.

Med timeføring og utlegg så lett tilgjengelig i appen, blir en hyggelig konsekvens at de ansatte gjør dette hyppigere og mer regelmessig. Så vet du at det kommer på plass før lønnskjøring.

Integrert med ditt regnskap

Vi er glade i enkle og effektive løsninger! Derfor er lønnssystemet i Tripletex sømløst integrert med regnskapet. Når du utbetaler lønn og reiseregninger, oppdaterer regnskapet seg samtidig. Smidigere blir det ikke!

Dermed er ditt regnskap alltid oppdatert, og du har full oversikt over hva bedriften skylder den ansatte eller hva den ansatte skylder bedriften. 

Kobling mot Altinn

Via integrasjonen med Altinn løses skatt og arbeidsgiveravgift smertefritt. Du innhenter skattekort til dine ansatte via den direkte koblingen og kan sende inn a-melding rett fra systemet.

Lønnssystemet har direkte kobling mot Altinn
Det er enkelt å innhente skattekort til dine ansatte

Tripletex holder i tillegg oversikt over skyldig skattetrekk og arbeidsgiveravgift i slutten av hver termin.

Kort oppsummert får du dette med vårt lønnssystem:

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.