Med Tripletex sin nye lager- og logistikkmodul kan du få kontroll på hele logistikken, samtidig som du har kontroll på økonomien. Har du allerede nettbutikk eller vurderer å åpne en? Da bør du lese videre.

Synkroniser nettbutikken med økonomisystemet ditt

Ved å sitte i ulike systemer som ikke snakker sammen, er det mange bedrifter som sløser vekk verdifull tid og arbeidskraft på manuelle prosesser. Det er langt i fra optimalt!

Lager- og logistikkmodulen i Tripletex åpner opp for mer data som kan synkroniseres med din nettbutikk. Ved å koble sammen systemene kan lagerbeholdning, lagerlokasjon, innkjøp og produkt speiles mellom nettbutikken og økonomisystemet. Slik skapes en sømløs forretningsløsning.

Det betyr at om du gjør et innkjøp eller salg av en vare, vil dette oppdatere lagerbeholdningen i både Tripletex og i nettbutikken. Det fører til at du får bedre oversikt og økt kontroll.


– Når kunden legger inn en bestilling i nettbutikken, kommer ordren inn i Tripletex. Vi oppretter deretter et innkjøp og lagerbeholdningen justerer seg selv. Så det sparer oss for mye tid.

Christina, regnskapsansvarlig i M-Trade

Derfor du bør ha lager og logistikk i ditt økonomisystem

Slik fungerer lager og logistikk for nettbutikker

Etter du har aktivert Lager og logistikkmodulen bør du ta en prat med leverandøren av din nettbutikkløsning og høre om de kan sette opp integrasjonen for deg. 

Kréatif er blant leverandørene som i dag synkroniserer data fra Lager og logistikk-modulen og som i tillegg leverer en toveis-integrasjon. Altså at alle nødvendige prosesser blir automatisert både fra nettbutikk til Tripletex og fra Tripletex til nettbutikk.

Det gir deg blant annet

 • Ingen begrensninger på antall ordre, produkter eller sidevisninger
 • Veiledende priser
 • All kundedata hentes og vises i nettbutikken
 • Vareregisteret blir hentet og vist i nettbutikken
 • Ordre rett i Tripletex
 • Lagerbeholdning og katalogvisning
 • Automatisk synkronisering
 • Muligheten for flere lager og lagerlokasjon
 • Forventet leveranse

Mer om Kréatif

Kréatif er totalleverandør av nettløsninger og har blant annet en egen plattform, Frigg. De spesialiserer seg på netthandelsplattformer med kraftige integrasjoner, som frigjør tid og reduserer kostnader. 

Ved å levere en 100% systemuavhengig løsning står du fritt til å velge den plattformen du måtte ønske. Dermed trenger du ikke å bytte nettbutikk, selv om du bytter integrasjon.

Kréatif sørger for toveis integrasjons til din eksisterende nettbutikkløsning, og støtter følgende e-handelsplattformer:

Slik kommer du i gang

Å komme i gang handler i korte trekk om å sende Kréatif en brukernøkkel (API-nøkkel) som du finner inne i Tripletex. Denne benytter Kréatif for å sette opp integrasjonen til nettbutikken din. 

Har du ikke nettbutikk? 

Kréatif tilbyr en løsning for alle bedrifter, på den plattformen du ønsker, rettet mot det markedet du ønsker (b2c, b2b). Du kan velge mellom å gjøre nesten alt selv, få noe hjelp eller at de setter opp hele plattformen for deg. Les mer om Kréatif her.

 • Komplett løsning
 • Egenutviklet plattform
 • In-House utviklere
 • 100% systemuavhengig
 • Bygg på når du ønsker: integrasjoner for vekst

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.

Andre relevante artikler

Ta skattegrep før nyttår og styr unna økt utbytteskatt

Innlegget er skrevet av Trygg-Økonomi ASTrygg-Økonomi betjener små og mellomstore kunder i de fleste bransjer og har kontor sentralt i Tromsdalen. Ønsker du en ryddig og oversiktlig økonomi i din…

Les mer

Derfor bør du bruke en password manager

I løpet av en helt vanlig dag logger vi på mange forskjellige kontoer og plattformer, både i løpet av arbeidstiden og privat. Flere undersøkelser viser at gjennomsnittspersonen har rundt 100-150…

Les mer

Bytte lønnssystem – dette sier regnskapsbyrået om Tripletex lønn

For mange er lønnssystemet de bruker i dag i ferd med å gå ut på dato. Men likevel er det en del som kvier seg for å bytte lønnssystem. Vi…

Les mer