Å gå fra tre ulike løsninger til ett system har gitt bedre oversikt og økt lønnsomhet for Elektroinstallatør Terje Jørgensen AS. De bruker Tripletex sin bransjeløsning for elektro.

Elektroinstallatør Terje Jørgensen har mange oppdrag på hytter utenfor Kragerø. De har stor nytte av muligheten til å jobbe med Tripletex uansett hvor de er.

– Fordelen med å ha ett enkelt regnskapssystem er at du har god oversikt hele tiden, og det er lettere å tjene penger, forteller Jørgensen. Sammen med fire ansatte driver han med boliginstallasjon, industriinstallasjon og hytter i Kragerø.


Vi har fått bedre oversikt over kostnader og inntekter, takket være blant annet en kobling mellom Tripletex og grossistene.

– Terje Jørgensen

Kan jobbe overalt

Bedriften tar regnskapet selv, og med montører som stadig er på oppdrag er de avhengig av tilgang der de er. – Montørene kan jobbe med det fra hytter og hvor som helst, bare de har dekning, fortsetter Jørgensen. Med et mobilt økonomisystem kan man tilbringe mer tid på prosjektet og mindre på kontoret. Med Tripletex kan man gjøre de oppgavene man skal, uansett om man foretrekker å jobbe fra smarttelefon, nettbrett, PC eller Mac.

Les også: Anbefaler eFaktura for alle håndverkere

Halverte utgifter med Tripletex sin bransjeløsning for elektro

Jørgensen kan skilte med en halvering i utgifter etter at de gikk over til Tripletex. Han forklarer hvordan de har fått bedre oversikt over kostnader og inntekter, takket være blant annet en kobling mellom Tripletex og grossistene. – Du ser hva du betaler for varene fra de store grossistene. Vi har halvert utgiftene i forhold til tidligere.

Prosjekttimene kan føres i app overalt - her på bryggekanten i Kragerø

Prosjekttimene kan føres i app overalt – her på bryggekanten i Kragerø

Skreddersydd for din bransje

Med en løsning tilpasset elektro sparer du tid ved at du raskt og enkelt kan få oversikt over pågående prosjekter, fylle ut relevante kontrollskjema, registrere timer eller bestille varer – uansett hvor du befinner deg.


Med et mobilt økonomisystem kan man tilbringe mer tid på prosjektet og mindre på kontoret.

– Terje Jørgensen

Prøv Tripletex gratis nå – helt uten forpliktelser!

Se mer om hvordan Elektroinstallatør Terje Jørgensen bruker Tripletex

Dette får du med Tripletex sin løsning for elektro:

● Grossistintegrasjon
● Kontrollskjema
● Tilgang overalt
● Faktura, regnskap og lønn
● Prosjektverktøy
● Direkte betaling

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.

Andre relevante artikler

Slik bidrar Trefadder og timeføring i Tripletex-appen til et bedre klima

Timeføring gir ikke bare din bedrift løpende oppdatert oversikt – det kan også bidra til planting av trær, bedre klima og lokale arbeidsplasser. Trefadder har plantet Norges første kommersielle klimaskog.…

Les mer

Enklere regnskap for din bedrift – uansett hvor du er

Vi elsker ferie, nye opplevelser og late dager. Men hva om idyllen blir brutt fordi du glemte noe før du dro på ferie? Med kontoret i lomma kan du slappe…

Les mer

ERP-system – derfor bør du samle alle dine prosesser på ett sted

ERP-system, økonomisystem, forretningssystem – kjært barn har mange navn. Kort fortalt samler du en rekke systemer din bedrift trenger i en og samme løsning. Alt fra regnskap, faktura, lønn, timeføring…

Les mer