En guide for deg som skal flytte regnskapet

Til Tripletex fra
Mamut

Å bytte økonomisystem trenger ikke være dyrt eller vanskelig. Vi guider deg gjennom prosessen steg for steg.

Kom i gang med Tripletex

Oppstart

Velkommen til Tripletex, regnskapsprogrammet som har alt du trenger for å styre din bedrift!

Her finner du en oversikt over muligheter i Tripletex hvordan du kan komme godt i gang!

Har du spørsmål kan du du besøke hjelpesenteret vårt hvor du finner svar på det meste du lurer på. Ønsker du å komme i kontakt med oss, kan du finne mer informasjon om det på denne siden.

Ønsker du å se en video av de viktigste tingene du må gjøre for en smidig oppstart, kan du ta en titt på videoen ved siden av.

Bank og integrasjoner

 

For å forenkle hverdagen din enda mer har vi en rekke integrasjoner som hjelper din bedrift å prate sammen med andre system. Vi anbefaler å begynne med:

Altinn: Gir deg mulighet til å hente elektroniske skattekort og sende A-melding. Klikk her for å se hvordan

Bank: Med bank i Tripletex har du blant annet en helautomatisk betalingstjeneste som muliggjør direkte betaling fra flere bankkontoer daglig automatisk bankavstemming og utenlandsbetaling (Autopay). I Tripletex har vi to ulike bankintegrasjoner slik at du skal kunne velge den som passer best for deg. Du kan velge mellom bankintegrasjon Mini dersom du har enklere behov eller bankintegrasjon via Autopay.

Andre integrasjoner: For en oversikt over alle våre integrasjoner, klikk her.

Viktige innstillinger

 

Regnskapsinnstillinger

Kontoplan: Her finner du en standard norsk kontoplan. Ønsker du å opprette flere kontoer, finn et ledig kontonummer. Ta kopi av en eksisterende konto med riktig kontotype og eventuelt riktig mva-kode for å ivareta automatikken.«Tillat redigering» muliggjør enkel redigering i skjermbildet. I fanen kontoplan kan du bl.a huke av for «Vis i register i leverandørfaktura”.

MVA-innstillinger: Angi aktuelle MVA-innstillinger i Tripletex-kontoen. Har selskapet forholdsmessige fradrag settes MVA-koder opp her.

Lønnsinnstillinger

Globale innstillinger: Startdato for lønnsutbetaling definerer hvor langt tilbake lønnsmodulen skal hente inn timer, reiseregning, ansattutlegg og eventuelle åpne poster i ansattreskontroen.

Sending av lønnslipper: Vi anbefaler at ansatte har systemtilgang til Tripletex. Da vil de få tilgang til lønnsslippene sine under Lønn > Min lønn og tilgang til å kunne registrere reiseregninger og utlegg. Alle lønnsmottakere kan se sin lønnsslipp i mobilappen, også de uten systemtilgang. Sendemåte for lønnsslipp an defineres på hver enkelt ansatt eller endres på flere samtidig under Selskap > Ansatte.

Lønnsarter: Kontroller de forhåndsopprettede lønnsartdetaljene for å se at de er satt opp i henhold til deres bruk. I detaljer på lønnsarten kan du definere hvilken regnskapskonto, a-meldingskode, og hva som skal beregnes av skatt og arbeidsgiveravgift.

Import av data

 

Ansatte

Last ned mal


Kunder og leverandører

Last ned mal


Åpningsbalanse

Last ned mal

Åpningsbalansen angir starten på regnskapsføringen i Tripletex. NB! Vær oppmerksom på at datoen for åpningsbalansen vil stenge for alle føringer før denne datoen.


Åpne poster

Mal for kunder

Mal for leverandører


Produkter og prosjekter

Mal for produkter

Mal for prosjekter

Mitt abonnement

 

Tips! Det er lurt å velge eFaktura og Vipps eFaktura dersom du har mange privatkunder.

På Mitt abonnement får du full oversikt over aktive moduler og tilleggstjenester med mulighet for å legge til flere. For å få full verdi av regnskap i skyen er vår anbefaling å minimum ha aktivert; bankintegrasjon, OCR, fakturatolk og EHF.

Hvis du ønsker å lære mer om Tripletex, anbefaler vi at du tar turen innom vårt hjelpesenter.

Alt bedriften trenger under ett tak

Regnskap

Brukervennlig regnskapsføring som gir deg oversikt og kontroll. Med fleksible løsninger og automatiserte rutiner får du gjort jobben raskere og enklere.

Faktura

Lag og send ut fakturaer like enkelt som du betaler dem. Velg mellom eFaktura, Vipps, EHF, e-post eller brev. Og regnskapet ditt oppdateres automatisk – en stor fordel med å ha alt samlet i ett system.

Lønn

Automatiser lønnskjøringen med en smidig lønnsmodul som er integrert med både reiser og utlegg, regnskap, bank og alle våre andre moduler.

Reiser og utlegg

Kast kvitteringene, med Tripletex får du ført utlegg og reiseregninger på et blunk. Gjøres enkelt via nett eller mobil og bidrar dessuten til rask og smidig lønnsutbetaling.

Prosjekt

Før timer og utlegg på farten og koble de direkte til rett prosjekt. Med alt samlet i ett system får du bedre oversikt og kontroll, som igjen gjør at du kan ta presise og lønnsomme beslutninger.

Lager og logistikk

Tripletex Lager og Logistikk gir deg full kontroll over produkt- og lagerstatus. Vår nyeste modul er i konstant utvikling og ny funksjonalitet lanseres på løpende bånd.

Spørsmål og svar

Har du andre spørsmål eller lurer på noe knyttet til Tripletex systemet? Klikk her