Regnskapsprogram

Opplev fordelene med et fleksibelt regnskapsprogram som gir deg full oversikt over hele bedriften. Gjør regnskapet selv, eller samarbeid med en regnskapsfører direkte i systemet. 

Regnskap med funksjonaliteten du trenger

Dashboard og analyser

Med en gang du logger inn, får du raskt oversikt over inntekter og kostnader, fakturaer, lønn og hvilke oppgaver som venter på deg. Regnskapet er alltid oppdatert, noe som gir deg et godt grunnlag for dine beslutninger.

Bankfunksjonalitet

Med bankintegrasjon i Tripletex betaler du regninger og lønn direkte fra systemet, og får se oppdatert saldo på dine kontoer. Du trenger altså ikke logge inn i nettbanken. Har du flere kundeforhold, kan du selvsagt koble til flere banker.

Integrasjon mot Altinn og Skatteetaten

Send inn a-meldinger og mva-meldinger rett fra systemet, samt hent elektroniske skattekort ved hjelp av integrasjonen. Når årsoppgjøret er tatt, sender du skattemeldingen, med næringsspesifikasjon, direkte fra Tripletex.

Samarbeid med regnskapsfører

Jobb sammen med regnskapsfører i ett og samme system, uten ekstra kostnad. Du velger selv hvor mye eller lite du selv ønsker å gjøre. Regnskapet holdes løpende oppdatert.

Alltid oppdatert regnskap

Med god oversikt blir det enklere å ta de riktige beslutningene. I Tripletex holdes regnskapet oppdatert basert på aktiviteten i selskapet ditt. En sømløs kobling mellom regnskapsprogrammet og lønn, lager, betalinger, prosjekter, bank- og kasseintegrasjoner bidrar til et løpende oppdatert regnskap, enklere rapportering og mer effektiv bokføring.

Flere grunner til å velge Tripletex

Tilbud og ordre

Lag og send ut tilbud fra Tripletex. Spar tid med tilbudsmaler og enkel opprettelse av ordre og prosjekter basert på tilbudene dine.

Fakturatolk

Tripletex tolker fakturaene og kvitteringene dine, og hjelper deg med å fylle ut felter som dato, beløp, leverandør og mva-sats.

Automatisk bankavstemming

Med en bankintegrasjon kan Tripletex matche transaksjoner i nettbanken med inntekter og kostnader i regnskapet ditt – helt automatisk, og med en markedsledende treffsikkerhet på over 95 %.

Ofte stilte spørsmål

Hvem passer Tripletex for?

Regnskapsprogrammet Tripletex passer for små bedrifter med enkle behov til større bedrifter med mer komplekse behov. Dermed er det et system bedriften din kan vokse i.

Du setter sammen de modulene du trenger, som lønn, faktura, timeføring, prosjektstyring og lager og logistikk. I tillegg er det mange integrasjonsmuligheter som gjør at du kan koble sammen de andre systemene du eventuelt bruker. Altså, du kan skreddersy et system tilpasset ditt behov.

Er det vanskelig å bytte regnskapsprogram?

Tripletex er et enkelt system å bytte til, og i motsetning til mange andre systemer kreves det ikke investering i konsulenttimer for å komme i gang.

Les mer her om å bytte regnskapsprogram eller økonomisystem. Det er også fullt mulig å gjøre selv midt i året.

Burde jeg ha regnskap og faktura i samme system?

Ikke så overraskende kanskje, men vi anbefaler det. Fordi det vil gjøre livet ditt enklere! Inn- og utgående fakturaer bokføres direkte inn i regnskapsprogrammet. Og du vil ha et alltid oppdatert regnskap, bedre oversikt og mer kontroll.

Her kan du lese videre om hvorfor du bør ha faktura og regnskap sammen.

Kan jeg koble nettbutikken min til Tripletex?

Det kan du! Du kan koble Tripletex sammen mot en rekke nettbutikkløsninger og andre verktøy. Se listen over alle våre integrasjoner på denne siden.

Kan Tripletex hjelpe meg å finne regnskapsfører?

Klart vi kan! Klikk deg inn på Regnskapsmatch, der kan du finne en regnskapsfører som kan hjelpe deg og din virksomhet med regnskap og økonomiske tjenester.

Kan jeg og min regnskapsfører samarbeide i regnskapsprogrammet?

Å, ja da! Tripletex legger til rette for samarbeid direkte i løsningen. Sammen kan dere finne frem til en optimal fordeling. Hvordan funker det? IT-selskapet Goontech deler sin erfaring her.

Kan jeg selv velge hvor mye regnskapsfører skal se?

Ja, du kan gi regnskapsfører ulike tilganger. Så kan dere bli enige om hvor mye eller lite du vil gjøre selv, og hva regnskapsfører skal gjøre.