Bruker Tripletex på byggeplassen

Daglig leder i 3T Bygg, Thomas Brenna, viser frem byggeplassen og forteller hvordan de bruker Tripletex i det daglige

Byggefirmaet på Åmot i Buskerud har kunder i hele østlandsområdet, og leverer tjenester innen både nybygg og restaurering. Mange av prosjektene deres er totalprosjekter der 3T Bygg styrer prosjektet helt fra idé til ferdigstilling. Da er et velfungerende regnskapssystem med støtte for prosjektstyring og timeføring helt essensielt.

3T Bygg valgte Tripletex

– I 2015 bestemte vi oss for at vi måtte ha en endring, og hadde behov for et digitalt og mer effektivt regnskapssystem. Vi brukte Excel til mange oppgaver og hadde tungvinte prosesser. Jeg brukte alt for mye tid på kontroll og oppfølging av prosjekter, betale regninger og å være ajour med regnskapet, sier Thomas Brenna, daglig leder i 3T Bygg.

Les også: Anbefaler eFaktura til alle håndverkere

Etter et søk på Google endte 3T Bygg opp med å teste to ulike økonomisystem, og valget falt til slutt på Tripletex.

– Tripletex fungerte helt klart best. Alle nødvendige funksjoner er samlet i ett system, det er enkelt å navigere seg frem, og man trenger ikke være redd for å trykke feil. Dessuten måtte vi ha et nettbasert system, sier Brenna. Han var opptatt av tilgjengelighet og brukervennlighet da han skulle velge regnskapssystem.

Forbedring i alle ledd

Thomas Brenna forteller at de bruker Tripletex fra A til Å. De registrerer alt fra inngående og utgående faktura, lønn, utlegg, timeføring og reiseregninger. Systemet fungerer også til rapportering, budsjett og prosjektstyring.

– Kostnader og inntekter føres løpende og gir oss kontroll på status i hvert prosjekt, både når det gjelder antall timer, fremgang og likviditet. Vi jobber mye mer effektivt, sparer tid og har mer kontroll enn før.

– Det blir enkelt å se dekningsgrad på hver enkelt prosjekt, som gir meg mulighet for enda bedre styring av både selskapet, de ansatte og prosjekter. Det er en klar forbedring i alle ledd, avslutter Brenna.

3T bygg viser frem byggeplassen

Spesialiserer seg på byggebransjen

Regnskapsbyrået Norian fører regnskapet til 3T Bygg, og  har brukt Tripletex for sine kunder siden 2010. Mange av kundene er tømrere, rørleggere og elektrikere.

– Systemet er tilpasset håndverkernes behov, og er lagt til rette for å fungere godt med prosjekter og timeføring. Det sier Ben Tveten, Service Manager og Avdelingsleder i Norian. Han beskriver systemet som utrolig brukervennlig og intuitivt.

Flere og flere kunder ønsker å gjøre deler av regnskapet selv, og ifølge Tveten gjør Tripletex det enkelt å legge til rette for et godt samarbeid mellom kunde og regnskapsbyrå.

– Tripletex  er veldig fleksibelt, og kundene kan velge hvor mye de vil gjøre selv og hvor mye de vil overlate til oss. Fordelen er at vi jobber i samme system, og det gir kunden en løpende oversikt over hvordan økonomien ligger an.

Dialogen mellom regnskapsfører og kunde er en helt annen enn den var for bare noen år siden, og nå er dialog, åpenhet og samarbeid nøkkelord. – De jobber i vårt system, alt skjer elektronisk, og det de gjør synes direkte hos oss, sier Brenna i 3T Bygg.

Spiller på kundens lag

– Service og support har blitt enda viktigere for kundene, og vi fungerer i større grad som spesialister og rådgivere. Uansett hvilke behov og ønsker kunden har spiller vi på lag, og gjør vårt ytterste for å skape en enklere og mer kostnadseffektiv hverdag for kundene våre, sier Ben Tveten

– Med Tripletex blir alle prosesser mye mer automatisert. Vi merker at kundene som går over til Tripletex blir veldig fornøyde, de får kontroll på regnskapet og sparer mye tid og dermed kostnader. Det har forenklet hverdagen til mange, avslutter han.

Les også: Må du ha regnskapsfører?

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.