En kvinne i svart jakke og jeans står og smiler foran en hvit sportsbil på en racerbane. Er Tripletex raskere enn en Lamborghini?

I videoen lenger ned kan du se hvordan det går når Cecilie skal føre utlegg, sende en faktura og sjekke tallenes tale – samtidig som sjåføren prøver å ta banerekord på Rudskogen i en Lamborghini.

Seksdoblet antall kunder på få år

– Å drive bedrift handler om mer enn bare tall – det handler om menneskers drømmer og ambisjoner. Målet vårt er å gjøre regnskap så enkelt som mulig for brukerne våre, forteller CCO, Julie Wium Lie.

Med Tripletex får du årsoppgjø￸r, regnskap, faktura, lønn, utlegg og annet du trenger i ett og samme system.

– Vår tilnærming er å se muligheter, ikke begrensninger. Vi retter oss mot alle typer bedrifter i Norge og tilbyr fleksible løsninger som kan tilpasses individuelle behov, sier Wium Lie.

Juile Wium Lise
Fleksibelt system: – Vi har bygget et produkt som kan tilpasses med ulike pakker, moduler, innstillinger og tilganger, slik at alle bedrifter kan vokse med Tripletex og få det økonomisystemet de trenger, forteller CCO Julie Wium Lie.

Bruk mindre tid på regnskap

Når du driver en bedrift er det sannsynligvis ikke regnskapet du ønsker å bruke mest tid på. Alle modulene i systemet er integrerte, slik at informasjon som legges inn på ett sted automatisk blir oppdatert på tvers av systemet.

– Det utlegget Cecilie sender inn med appen, som du kan se i videoen under, blir lastet rett opp i systemet. Så fort leder godkjenner, kommer det automatisk med på neste lønnskjøring, forteller statsautorisert regnskapsfører, Geir Bjerkestrand.

Tripletex vs Lamborghini: Klarer Cecilie å sende faktura, registrere utlegg og sjekke resultatet på bedriften sin samtidig som hun suser gjennom Rudskogen i altfor høy fart?

Årsoppgjør og regnskap i ett system

Med Tripletex trenger ikke å logge inn i flere separate systemer. Det er en stor lettelse for de som benytter seg av systemet til årets årsoppgjør.

– Når du har årsoppgjør og regnskap i samme system, blir denne jobben veldig mye enklere og sparer deg for mye tid. Tallene hentes automatisk fra regnskapet, og flere beregninger blir gjort for deg, sier Bjerkestrand.

Medlemmene til Regnskap Norge har kåret Tripletex til det best likte skybaserte årsoppgjørprogrammet.

Smarte og automatiserte løsninger gjør jobben enklere

Tenk deg å aldri mer måtte bekymre deg for feil i bilagsføringen. Høres det ut som en drøm?

Bilagsautomatisering er en essensiell funksjon i regnskapsprogrammet Tripletex. Den håndterer bilag for deg, noe som betyr at du slipper å legge inn fakturaer manuelt.

– Med en gang bilaget kommer inn, skiller bilagsautomatiseringen på ulike produkter og fører disse mot forskjellige kostnadskontoer, sier Fjellholt.

Systemet bruker AI for å automatisere behandlingen av innkommende bilag, noe som reduserer risikoen for feil. Slik kan du sette manuelle oppgaver på autopilot og gjøre unna arbeidsoppgavene dine enda raskere.

Automatisering: Du kan også koble til banken, så slipper du å logge inn i nettbanken og legge inn betalinger manuelt. Fakturaene godkjenner du direkte i Tripletex. Deretter legges de automatisk til i betalingsoversikten, sier Cecilie Sofie Fjellholt i Tripletex.

Fleksibelt samarbeid med regnskapsfører

En annen viktig grunn til Tripletex sin suksess er at de spiller regnskapsførerne gode og har dem med på laget.

– I Tripletex kan du gjøre regnskapet selv eller samarbeide med en regnskapsfører direkte i systemet. Eksterne regnskapsførere bruker også Tripletex for sine kunder, forklarer Bjerkestrand.

Systemet er bygget for at bedriftene og regnskapsførerne sammen kan definere hvordan de skal samarbeide.

– Du bestemmer hvor mye eller lite du ønsker å gjøre og gir de nødvendige tilgangene til regnskapsføreren din. Det betyr at selv om du ikke ønsker å gjøre så mye selv, har du likevel full oversikt og kontroll på økonomien, forteller Bjerkestrand.

Se dine mest innbringende kunder

Få enkel tilgang til regnskapsprogrammet fra hvor som helst. Tripletex-appen gir deg oversikt over dine fakturaer og hva som er betalt og ikke. Du kan både godkjenne, sende fakturaer og sjekke status på bedriften.

– Jeg har jo vist deg i videoen lenger opp hvor enkelt det er å sende inn utlegg på farten. Det er like enkelt å føre timer – de kan også knyttes direkte til riktig prosjekt om du trenger det, forteller Fjellholt.

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.